Miksi, miksi?

Suomi antaa ulkomaisten kaivosfirmojen tulla ja ryöstää maan mineraalivarat, meidän varamme, ja antavat jopa avustuksia ulkomaisille firmoille! Miksei peritä suuria veroja ja royalteja niin kuin muissa, taloudellisesti järkevämmissä maissa? Miksei tueta kotimaisia kaivosyrityksiä?

Miksi pienyrittäjyys halutaan tukahduttaa älyttömin ennakkoveroin, 25% arvonlisäveroin, pakollisin yrittäjäeläkemaksuin, pakollisin työttömyysturvamaksuin ja työttömyysturvan katkaisuin heti toiminimen rekisteröimisen jälkeen? Miksei anneta yritteliäiden ihmisten yrittää ja verottaa sitten vasta yrityksen voittoa yksilön muun tulon mukana kerran vuodessa?

Miksi työntekijöiden palkkaaminen tehdään niin hankalaksi ja kalliiksi? Ja miksei työttömien anneta edes opiskella tai tehdä vapaaehtoistyötä menettämättä työttömyystukeaan? Ja miksi sitten samaisia työttömiä pakotetaan orjatyöhön yrityksiin, jotka palkkaisivat työntekijöitä, jos sitä ei olisi tehty niin vaikeaksi ja kalliiksi?

Miksi Suomi antaa ulkomaisten poimija-armeijoiden tulla ja rohmuta metsämarjamme yritysmäisesti vuodesta vuoteen, ilman korvauksia maanomistajille tai valtiolle? Miksi maamme luovutettiin EU:lle maksumieheksi? Kuka haluaa tuhota Suomen?

Advertisements

Your comment - Sinun kommenttisi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s