Omat nuhalomat

http://keskustelu.suomi24.fi/node/12894030?ref=front

Minusta on outoa, että tilanteessa, jossa maanpetturit ovat luovuttaneet tuottavan teollisuutemme ulkomaille ja kurjistaneet kansan, ja puoli miljoonaa kansalaista on työttöminä tai orjatyössä, toiset nuhailevat yrittäjien laskuun.

Minusta on aika toistaiseksi lakkauttaa palkalliset sairaslomat. Jos on nuhaa tai jos lapsella on, sairastella pitää saada, mutta mikä ihmeen pipisetä se pienyrittäjä on? Miksi hänen pitäisi maksaa sairaan sairastelusta? Ei hän palkannut sinua taatakseen sinulle keskeytymättömän toimeentulon, vaan jotta auttaisit häntä tekemään tulosta, josta sinullekin sitten maksetaan palkkaa.

Itse elän runsaalla viidelläsadalla kuussa. Jos olisin töissä ja jos sairastuisin, pyytäisin saada pitää loman palkattomana. Olen itsekin ollut pienyrittäjä, joten ymmärrän hänen tilannettaan. Ymmärrätkö sinä, joka käytät jokaikisen palkallisen sairaslomapäivän, johon olet mielestäsi ‘oikeutettu’? Entä ymmärrätkö, millaista on elää työmarkkinatuella? Ehkä pian saat kokeilla sitäkin. Jos kerrot, missä olet töissä, ilmoittaudun työnantajallesi ilmaisena työntekijänä; saan työkokemusta ja hänen yrityksensä tuottaa paremmin. Mitäs siihen sanot?

Jotkut saavat lopulta potkut tultuaan työnantajalleen liian kalliiksi sairaslomineen ja sijaisineen. Ansaitseminen ei kuitenkaan lopu siihenkään; moni riitauttaa irtisanomisnsa ja hakee, ja usein saakin, korvauksia entiseltä työnantajalta.

Näin saamme loputkin pienyritykset kaadettua, ja pääsemme kaikki maistamaan orjatyön ihanuutta tai alennetulla toimeentulotuella kyyristelyä tuttavien nurkissa. Ja globalistit ja ökypankkiirit hieroskelevat pitkäkyntisiä käsiään. Juuri tätä he haluavat. Ne haluavat pienet joustavat paikalliset kilpailijat pois ja tilalle nöyrää orjatyövoimaa. Sitten Suomi on kilpailukykyinen Bangladeshin kanssa, ja tänne voi joku suuryritys tullakin, ainakin, jos sille luovutetaan toimitilat ilmaiseksi ja koulutetaan työntekijät ilmaiseksi. Ja voihan heille lisäksi maksaa yritystukia veronmaksajien, eli meidän työttömien ja muutamien vielä työssä olevien, pussista.

Haastakaa siis toki kaikki sankoin joukoin pienet työnantajanne oikeuteen ja olkaa mukana tuhoamassa ennen niin hyvinvoivaa Suomea.

Advertisements

Your comment - Sinun kommenttisi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s