Suomen Valtio / Alv

Tämä yritys, Suomen Valtio/Alv (Y-tunnus 0986674-0) on perustettu tammikuun alussa 1995: https://www.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=816064&tarkiste=A17B5C9636A213D58EB5898D1F266380E09029F0&path=1547;1631;1678 Olikos se Esko Ahon hallitus? Kenelle tämä maanpetturi myi Suomen? Kuka omistaa nyt MEIDÄN MAAMME? Minulle ei ole kukaan lähettänyt osakekirjaa, joten oletan, että en ole yksi osakkAista, vaan osanen raaka-ainetta. Tai olen tämän yrityksen viidestä miljoonasta osakkEEsta.

Voiko olla olemassa yritys, jolla ei ole omistajia? Voiko olla tietämättään yrityksen omistaja? Saako yrityksen omistajalle olla lähettämättä tietoa siitä, että hän nyt omistaa osaltaan yrityksen? Omistaako Suomen Valtion jokin ulkomainen pankki? IMF? Maailmanpankki? EU? United States Inc (joka sekin on osakeyhtiö)?

Mikä ratkaisuksi? Perustetaanko kilpaileva yritys nimeltä Suomen Kansa Oy? Jäseniksi kaikki halukkaat, paitsi pankkiirit, poliitikot, virkamiehet ja yleensäkin liian rikkaat. He voivat jäädä ruuhka-Suomen alueelle verkostoitumaan keskenään. Voisimme käydä kauppaa Suomen Valtio/Alv:n kanssa. Mutta koska se on täysin tuottamaton yritys sen raaka-aineen siirryttyä Suomen Kansa Oy:öön, eipä sillä mitään myytävää ole. Konsulttiapua emme heiltä osta, jostain syystä.

Miten voi olla, että saan työttömyysturvaa? Jos olen Suomen Valtion osaomistaja, olen yrittäjä, ja yrittäjillehän ei makseta työttömyystukea. Jos taas en ole Suomen Valtion osaomistaja, kuka sen omistaa? Kuka omistaa minun maani? Kuka omistaa sinun maasi? Ilmeisesti emme ainakaan sinä ja minä.

Advertisements

Your comment - Sinun kommenttisi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s