Osallistutettavat orjat

Hyviä kommentteja aikuisten kansalaisten alistamisesta Hiilamon orjatyömalliin löytyy mm täältä: http://keskustelu.suomi24.fi/t/14717285/tyovelvoitettaquot-sosiaalityontekijan-ohjastamana#comment-88713916

Hyväntekeväisyysjärjestöt voisivat alkaa tehdä todellista hyvää työtä Suomen kansan yhtenäisyyden ja toisistamme välittämisen eteen myös tällä tavalla, varsinaisen hyväntekeväisyystyönsä lisäksi: Kun paikkakunnan sosiaalitoimisto osoittaa orjaksi tuomitun pakkotyöhön heille, järjestö voi kohteliaasti kieltäytyä. Ei heidän tarvitse muuta kuin kirjallisesti ilmoittaa sosiaalitoimistoon, että jokainen kunnan kansalainen on heidän toimintaansa tervetullut, mutta ei pakotettuna. Jos sosiaalitoimisto suostuu kumoamaan orjatyöpäätöksensä, yhdistys saattaa tarjota kansalaiselle puuhaa, tai sitten ei – asia jää täysin kuntalaisen ja järjestön väliseksi asiaksi. Mihinkään valvontaan ja raportointiin ja ilmiantoihin ei suostuta.

Voisiko tästä alkaa suomalaisten uusi yhteishenki, samanlainen kuin vanhempamme ja heidän vanhempansa kokivat muina sortoaikoina ja muiden yhteisten vihollistemme edessä?

Advertisements

Your comment - Sinun kommenttisi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s