Orjuutta laajennetaan

Eipä ole ‘uutisista’ kuullut tästä asiasta ei etukäteen eikä jälkeenpäin, mutta työttömät tuntevat pian selkänahassaan, että orjuuden instituutiota ollaan vakiinnuttamassa ‘länsimaisten arvojen’ ja ‘vapauden’ Suomeen. Orjatyötä ollaan laajentamassa yksityisiin firmoihin – niihin, jotka ovat riittävän moraalittomia orjia ottamaan. Edelleen pakollista, edelleen palkatonta, edelleen erittäin vahingollista työttömän työnhakijan työnsaantimahdollisuuksille ja maineelle. Ja tietysti raivaa tietä palkkatyön poistumiseen tyystin, koska miksi maksaa palkkaa kenellekään, jos kohta kaikki työ saadaan tehtyä ilmaiseksikin.

Lukekaapa, mitä Saku Timonen asiasta kirjoittaa. Hyvä, että olet taas ollut valppaana, Saku: http://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2017/06/23/kavipa-taas-helposti/

Advertisements

One thought on “Orjuutta laajennetaan

  1. Ja kun ‘työnvälitys’ ulkoistetaan yksityisille firmoille ja maksetaan niille jokaisesta orjuutetusta, niin siinäpä taas mainio bisnes hyväsiskokerhoille. Kansa maksaa, mutta kansalta ei kysytä. Kansan edustajat ovat muuttuneet ‘Päättäjiksi’, hallitus ‘Hallitsijoiksi’ ja työtön ei ole enää oikeutettu odottamaan palkkaa työstään. Hän ei enää kelpaa, koska – niin, koska hän on jo töissä palkatta. Ainakin kohta on. Maa ajetaan alas, ja entisestä kovalla työllä suosta nousseesta hyvinvoivasta valtiosta tulee yksi maailman köyhistä valtioista, jonne suurfirmojen on hyvä tulla ja perustaa tehtaitaan.

Your comment - Sinun kommenttisi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s