Rehellinen rekry

Haluaisin tehostaa työnhakuani lähettämällä henkilötietoni jollekin rekrytointifirmalle. Jotta en niin tehdessäni hyppäisi ojasta allikkoon, sen pitäisi olla rehellinen rekryfirma. Onko sellaisia? Vaatimukseni eivät ole kohtuuttomia. Etsin työnvälittäjää seuraavin minimiehdoin:

1. Kaikessa kirjeenvaihdossaan ja sähköposteissaan rekrytoija allekirjoittaa viestinsä omalla nimellään, eikä korvaa sitä nimellä ‘rekrytiimi’.

2. Rekryfirma etsii vapaita työmahdollisuuksia aktiivisesti, eikä vain tuputa työttömyystoimiston sivujen työpaikkailmoituksia, jotka työnhakija on jo nähnyt, ja on niihin reagoinut, jos ne olivat sopivia.

3. Kyseessä on suomalaisten omistama suomalaisin voimin toimiva, veroja Suomeen maksava avoin yritys, jonka kaikki olennaiset tiedot löytyvät heidän verkkosivuiltaan.

4. Rekrytoija, mielellään sama vakiovirkailija kullekin asiakkaalle, pyrkii perehtymään kunkin työnhakijan ja kunkin työnantajan erityisvaatimuksiin, jotta pystyy tarjoamaan molemmille osapuolille hyötyä. En tarvitse elämääni taas uutta karenssiansaa enkä komentelijaa.

Onkohan tällaisia olemassa muualla kuin kuvitelmissani?

Advertisements

Your comment - Sinun kommenttisi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s