Työmarkkinatori

Koska työttömänä ei halua ‘ostaa sikaa säkissä’ eikä ryömiä ojasta allikkoon, halusin vilkaista työmarkkinatoria (eikö parempi nimi olisi työtori.fi tai työmarkkinat.fi?) sinne kirjautumatta. Voit itse tehdä samoin pyytämällä ystävääsi, joka on opiskelija, ‘varmassa’ työpaikassa, eläkkeellä, tai muuten ainakin toistaiseksi vapaa työttömyystoimiston mielivallasta, kirjautumaan työmarkkinatorille omilla tunnuksillaan. Ohessa on koottuna muutamia kohtia noilta sivuilta.

Sinulla tulee olla käytössäsi sähköposti ja puhelin, ja sinun täytyy myöntyä paljastamaan ne työmarkkinatorille. Oheisesta tietosuojaselosteesta näet, että antamasi tiedot ovat nähtävillä ympäri EU:ta ja ETA:aa. Lue myös, miten Gofore Oy käyttää tietojasi.

Kirjauduttuasi sinulle kerrotaan, että kohta puoleen on tulossa myös mahdollisuus selata mahdollisia työpaikkoja myös anonyymisti. Sitä ei kerrota, tapahtuuko tämä ennen kuin työmarkkinatorista tehdään pakollinen kaikille työttömille työnhakijoille, vai jo ennen sitä, ja milloin.

Kaikenlaista muutakin ajateltavaa nuo sivut herättävät, mutta pidän omat ajatukseni tällä kertaa omina tietoinani ja laitan tähän linkin pdf-koosteeseen työmarkkinatorin neljästä sivusta ja tuosta tietosuojaselosteesta (3 sivua): työmarkkinatori

Advertisements

Your comment - Sinun kommenttisi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s