Kirje yritysasiantuntijalle

Lähetin alkuviikosta kirjeen Keski-Suomen kahdelle yrittämisasiantuntijalle, tänä vuonna eläkkeelle jääville Kari Lintuselle ja Juhani Lehtoselle. Odottelen edelleen vastausta. Viranhaltijan on suoritettava virkasuhteeseen kuuluvat tehtävät asianmukaisesti ja viivytyksettä, joten eiköhän sieltä jotain vastata pian, mutta kerrotaanko se salainen tuntiraja, olennainen yrittämisen riski, este ja uhka?

“Hyvät Kari Lintunen ja/tai Juhani Lehtonen,

Seuraava artikkeli blogistani reilusuomi.wordpress.com kertoo asiani:  https://reilusuomi.wordpress.com/2019/03/17/tyottomyysyrittamispeli/ Pyytäisin neuvoa, miten pääsisin kohdan 7 tavalla tekemään sivutoimista omaa työtä. Tähän asti työttömyystoimisto on sen estänyt. Olen ollut useita vuosia työttömänä, paria määräaikaista työsuhdetta lukuunottamatta. Kävin lyhyen yrittäjäkurssin  tänä vuonna. Eikö olisi jo aika sallia pienimuotoinen yritteleminen?

Haluaisin siis tietää tuon TE-toimiston salaisen tuntirajan, jonka ylittävä oma työ tuomitaan kokoaikaiseksi. Jos ette tätä lukua minulle paljasta, jätän edelleen yrittelemättä, varmuuden vuoksi. En voi ottaa sitä riskiä, että jäisin täysin ilman tuloja.

Tuon TE-toimiston itse keskenään käyttöön ottaman tuntimäärän pitäminen salaisena on kuin liikennepoliisi laittaisi nopeusrajoitusmerkin päälle hupun ja sitten sakottaisi ne kuskit, jotka eivät satu arvaamaan, mikä alueen nopeusrajoitus oli!

Ystävällisin terveisin,”

Advertisements

Your comment - Sinun kommenttisi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s